Η Πισπιρίγκου διέγραψε όλες τις ύποπτες αναζητήσεις και αρνείται να δώσει τους κωδικούς της

featured image

«Αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;» λένε οι αστυνομικοί

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα η συμπεριφορά της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, την ώρα μάλιστα που ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο της παιδιά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία υποστηρίζει ότι είναι αθώα και ρίχνει όλες τις ευθύνες στους γιατρούς, αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές και δεν θέλει να δώσει τους προσωπικούς κωδικούς της από το e-mail της και τα κοινωνικά δίκτυα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Όπως αποκαλύφθηκε οι ύποπτες αναζητήσεις της 33χρονης μητέρας μητέρας που αφορούν φάρμακα τα οποία φέρεται να συνδέονται με την κεταμίνη η οποία προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, έγιναν από το e-mail του Μάνου Δασκαλάκη «tanalias219@gmail.com». Ωστόσο ο πατέρας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που το δημιούργησε και το διαχειριζόταν.


Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha οι αστυνομικές αρχές μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο και να αποκτήσουν πρόσβαση, ωστόσο αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο και θα καθυστερήσει κι άλλο την υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.

«Αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;» φέρεται να δηλώνουν αστυνομικές πηγές που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν επιβαρυντικό στοιχείο την συμπεριφορά της Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει ότι η κατηγορούμενη φέρεται να έχει διαγράψει όλες τις ύποπτες αναζητήσεις της την τελευταία τριετία: «Δεν εξέτασαν τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά. Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια» δήλωσε στο mega.

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.