Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”»

featured image

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor βρέθηκε η τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου που βοήθησε φωνητικά τους παίχτες για την προετοιμασία.

Στην εκπομπή Love It μίλησε το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Στεφανία Ρίζου, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να βοηθήσει τους παίκτες του Survivor να τραγουδήσουν στο πάρτι της ένωσης.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης, ενώ αποκάλυψε ποιος παίκτες την δυσκόλεψαν και ποιο όχι, για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Ο Τάκης και ο Κατσαούνης με δυσκόλεψαν λιγότερo από όλους. Ο Τάκης δεν είχε όρεξη να κάνει πρόβα, ήταν πεσμένος ψυχολογικά και ο Κατσαούνης είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αυτή που το ήθελε πραγματικά πολύ, ήταν η Βρισηίδα. Ο Απόστολος Ρουβάς τελειώνοντας μου είπε πως θα με πάρει ο Σάκης Ρουβάς και θα με κράξει και έτσι ακριβώς έγινε. Με πήρε και μου λέει τι έκανε στο αδερφάκι μου; γιατί του το έκανε αυτό;», σημείωσε η Στεφανία Ρίζου.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας που μας έκανε τον μάγκα στις πρόβες, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή έπαθε σεντόνι, φοβήθηκε πολύ. Το πούλησε όμως. Τα τραγούδια τα διάλεξε η παραγωγή μέσα από τις λίστες που είχαν φτιάξει οι ίδιοι οι παίκτες», είπε κλείνοντας η Στεφανία Ρίζου.

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.