Πριν κόψει τη μύτη και αλλάξει τα δόντια: Οι παλιές φωτογραφίες που η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να κάψει

featured image

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί μια από τις ομορφότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Καθημερινά την απολαμβάνουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, όπως πολλοί γνωρίζουν, η Κατερίνα Καινούργιου, έχει αλλάξει αρκετά με την πάροδο των χρόνων, αφού όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια έχει κάνει πλαστικές, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, έχει αποκαλύψει ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις σε μύτη και στήθος, σε αλλαγή χρώματος μαλλιών και έχει αλλάξει άρδην το στυλ και το ντύσιμό της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Στο παρελθόν, κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρή, πείραξα τα χείλη μου. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω σταματήσει αυτό το χόμπι, γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να παραμορφωθεί το πρόσωπό σου. Κορίτσια σας το λέω εγώ που το έχω κάνει πιο μικρή, τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να τα αφήνω για να ηρεμούν, για να μην δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου.


Πειράξτε διακριτικά. Όσο μεγαλώνουμε τα χείλη αλλάζουν, είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Γνώμη μου, που είμαι πολύ υπέρ και έχω κάνει και πάνω μου. Επειδή έχω δει άσχημα αποτελέσματα και σε εμένα», είχε πει.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ακομπλεξάριστη σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει καθώς ακόμη και η ίδια αυτοσαρκάζεται τις περισσότερες φορές σε σχετικά στιγμιότυπα που την έχουμε δει στις εκπομπές της.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από τις πλαστικές

[/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.