Κοροιδευει τους αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου

featured image

Ψυχρή, χωρίς συναισθηματικές κρίσεις και δάκρυα, περιγράφουν την Ρούλα Πισπιρίγκου οι αστυνομικοί.

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται σε ειδικό διαμορφωμένο κελί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, επιτηρούμενη συνεχώς από μια γυναίκα αξιωματικό του Ανθρωποκτονιών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μια συμπεριφορά που παραπέμπει μια απλή κρατούμενη και όχι για μια μάνα που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, διαβάζει συνεχώς τους ιατρικούς φακέλους που αφορούν στην Τζωρτζίνα καθώς και τη δικογραφία, προκειμένου να είναι πλήρως προετοιμασμένη για τις ερωτήσεις της ανακρίτριας.


Επίσης, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ομιλητική, απαντώντας σε κάθε απορία που έχουν οι αστυνομικοί για την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε μια νέα συνομιλία που είχε με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η επίμαχη συνομιλία είχε να κάνει με την ουσία κεταμίνη και την απορία που εξέφρασε η 33χρονη στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Αρχικά, η 33χρονη κατηγορούμενη είχε πει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τη συγκεκριμένη ουσία. Στη συνέχεια και έπειτα από αρκετή κουβέντα με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είπε ότι η Τζωρτζίνα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο υποβλήθηκε και σε αιματολογικές εξετάσεις και σε καμία από αυτές τις εξετάσεις δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.