Μαρτυρία – σοκ από θύμα βιασμού για την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα (βίντεο)

featured image

Αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα (το πόρισμα της οποίας ότι ο θάνατος της Μαλένας Δασκαλάκη οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια προκάλεσε πολλές αντιδράσεις), αφήνει η 23χρονη Ελισάβετ Βακόλα. Η κοπέλα στις 24 Φεβρουαρίου του 2019 έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία τότε δεν μερίμνησε για να πάρουν δείγματα αίματος και ούρων από την κοπέλα, ενώ η ιατροδικαστής την εξέτασε μετά από τρεις ημέρες!

Του  ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

Η Ελισάβετ Βακόλα μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και το ereportaz.gr για την τραυματική αυτή εμπειρία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.


Η ίδια καταγγέλλει ότι η πρωτοδιοριζόμενη τότε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα την αντιμετώπισε με ειρωνικό ύφος και δυσπιστία. Όπως ανέφερε, της προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μετά την εξέταση, η ιατροδικαστής, ενώ συμπλήρωνε την καρτέλα του σοκαρισμένου θύματος, σταμάτησε την εργασία της για να βγάλει φωτογραφία τα σχέδια στον αφρό του… καφέ της που μόλις είχε παραλάβει. Το χειρότερο απ’ όλα; Ουδείς φορέας εδώ και τρία χρόνια ενημέρωσε την κοπέλα ότι πάνω της εντοπίστηκε DNA όχι ενός αλλά τριών ξένων ατόμων!

Το κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς πάσχει από μια σπάνια πυλαιοσυστηματική νόσο η οποία προκαλεί σοβαρές επιπλοκές σε διάφορα όργανα.

Έχουν προσβληθεί κυρίως η καρδιά κι ακολουθούν τα μάτια, οι πνεύμονες, ο εγκέφαλος και τα κάτω άκρα της. Της έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά έχει την ψυχική δύναμη να εργάζεται ως κινηματογραφίστρια – φωτορεπόρτερ ,κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Φίλοι της έχουν ανοίξει μια σελίδα με σκοπό το κορίτσι να ενισχυθεί οικονομικά καθώς πρέπει να κάνει μια σειρά από πολύπλοκες και πανάκριβες επεμβάσεις στην Αγγλία .

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.