«Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία»! Προαναγγελία ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας

featured image

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος άφησε να εννοηθεί ότι προσεχώς θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με δεδομένο ότι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οι εξελίξεις προφανώς αναμένονται στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (σ.σ. ίσως και της σπιτονοικοκυράς;).

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ.Θεοδωρικάκος είπε πως «υπάρχουν σοβαρά στοιχεία» και επεσήμανε ότι «θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη».

Είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να στείλει και μήνυμα στους πολίτες για την αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ.:


«Όποιος ή όποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Η υπόθεση είναι συγκλονιστική. Δεν το χωρά ανθρώπινο μυαλό αυτό το οποίο έχει συμβεί. Είναι μια ευκαιρία μέσα από αυτή τη τραγωδία, να αναδειχτούν δύο μηνύματα τα οποία ενδιαφέρουν σίγουρα όλους τους πολίτες: Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου, υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται, υπάρχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με 400 εξειδικευμένα στελέχη που ερευνούν την υπόθεση. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε πως «κάνεις δεν γλυτώνει από το νόμο» και επανέλαβε πως είναι σίγουρος για την εξιχνίαση της υπόθεσης:

«Η έρευνα είναι πολυσύνθετη, είναι εξονυχιστική και δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι θα είναι απολύτως αποτελεσματική. Όποιος οι οποίοι εμπλέκονται θεωρώ ότι δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Υπό τη προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν στοιχειώδη συνείδηση για ότι έχει συμβεί. Ας κρατήσουμε κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα μείνει, οι πολίτες να εμπιστεύονται την αστυνομία, να εμπιστεύονται τις κρατικές αρχές και όλοι να γνωρίζουν κάτι, κάνεις δεν γλυτώνει από το νόμο. Είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό το μήνυμα το κάνουμε πράξη σε όλα τα μέτωπα, όπως και σ’ αυτήν τη δύσκολη και τραγική υπόθεση». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.