«Μην την φέρετε εδώ» - Ανεπιθύμητη στις φυλακές η Πισπιρίγκου

featured image

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα είναι πολύ πιθανό μετά την απολογία της να κριθεί προφυλακιστέα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητη στις φυλακές.

Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απολογία της κριθεί προφυλακιστέα, αναμένεται είτε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου υπάρχει μία μικρή πτέρυγα γυναικών, είτε στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας. Ωστόσο  η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ανεπιθύμητη και στα δύο αυτά σωφρονιστικά ιδρύματα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τηλεθεατές ξεσκίζουν τον Ρουβά :”Ξεφτιλισμένε. Είσαι ένα άχρηστο βύσμα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποκάλυψη – Η Πισπιρίκου είχε πάρει Κεταμίνη ή αλλιώς «special k» για δική της χρήση

“Υπάρχουν ήδη οι πρώτες φωνές: μην την φέρετε στις φυλακές μας, μια γυναίκα που έχει σκοτώσει το παιδί της” ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής επισημαίνοντας πως υπάρχουν αντιδράσεις από τις κρατούμενες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πιθανότερη λύση είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατείται απομονωμένη. «Στον Κορυδαλλό υπάρχει χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να είναι μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου, να μην έρχεται σε επαφή με άλλο κόσμο και απλά να πηγαίνει στην αίθουσα να βλέπει τους συνηγόρους της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.