Ο λόγος που ο Μητσοτάκης έφυγε… τρέχοντας από τη Μητρόπολη

featured image

Έφυγε με γοργό βήμα πριν τελειώσει η Ακολουθία των Αγίων Παθών

Στα πόδια το έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν καλά καλά τελειώσει η Ακολουθία των Αγίων Παθών στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, την Μεγάλη Πέμπτη, μόλις είδε τους υγειονομικούς απεργούς πείνας να μπαίνουν στην εκκλησία για να προσκυνήσουν!

Μόλις λίγα λεπτά αφότου οι υγειονομικοί μπήκαν στην εκκλησία, ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του αποχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Μάλιστα την ώρα που ο Μητσοτάκης βγαίνει από την Μητρόπολη, μια γυναίκα ακούγεται να λέει: «Γραμματείς και φαρισαίοι!».Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υγειονομικοί οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας εδώ και 33 ημέρες, βρέθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, όμως μάταια…

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο ζητούν να αποσυρθεί η ρύθμιση που τους κρατάει σε αναστολή εργασίας, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς εργασία και μισθό για πάνω από 7 μήνες. Με πεισματικό τρόπο όμως, η κυβέρνηση αρνείται και αφήνει σχεδόν 8.000 υγειονομικούς εκτός ΕΣΥ.

[/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.