Ένταση ανάμεσα σε Κάκκαβα και Γραμμέλη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Εγώ δεν τα σηκώνω αυτά, μην το πας για να το κάνουμε μανούρα!»

featured image
Μια δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε στην Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», ανάμεσα στην Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, το μεσημέρι της Κυριακής (3/4).

Συγκεκριμένα, μετά από ένα βίντεο που έπαιξε στον «αέρα» της εκπομπής, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε πως «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά», ακολούθησε συζήτηση στο πάνελ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η Ναταλί Κακκαβά το σχολίασε και σημείωσε πως «μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταϊσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταϊζει μόνο εκείνος, τον ταΐζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μια κατάρα για αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά».

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.


Τότε ξεκίνησε μια ένταση και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ν.Κ.: Μα είναι η δουλειά της! Ρε παιδιά, συγκρίνουμε τώρα την δημοσιογραφική έρευνα με το να κάτσω να στήσω και να βγάλω μια ωραία φωτογραφία ντυμένος στολισμένος;

Α.Γ.: Ηρέμησε, Ναταλί! Ναταλί, ηρέμησε! Την τηλεθέαση συγκρίναμε. Δεν συγκρίναμε τη Νικολούλη με τον Τανιμανίδη. Μην το πας για να το κάνουμε μανούρα.

Ν.Κ.: Όχι, όχι… Συνέκρινες το άγχος που έχει μια επαγγελματίας παρουσιάστρια – δημοσιογράφος με εμπειρία ετών για να κάνει την εκπομπή της με το να βγάλει ο Τανιμανίδης μια φωτογραφία στο Instagram.

Α.Γ.: Δεν συνέκρινα αυτό! Δεν ακούς όμως… Μιλάς μονότερμα και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά. Μα δυο λεπτά, εγώ δεν θα συνέκρινα ποτέ την Αγγελική με τον Τανιμανίδη, είπα για το τέρας της τηλεθέασης. Κι επειδή είναι το πρόσφατο παράδειγμα, την Παρασκευή έγινε αυτό, δεν έγινε πρόπερσι.

Στην συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να ηρεμήσουν στο πάνελ, ωστόσο για λίγα λεπτά μετά, συνέχισαν την αντιπαράθεση τους.

«Μην μείνουμε στις λέξεις, παιδιά! Ειρήνη υμίν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.