Είπε όσα δεν του επιτρέπεται να πει στην τηλεόραση: Η ανάρτηση Κατερινόπουλου που “καίει” τον Μάνο Δασκαλάκη

featured image

Στην υπόθεση της Πάτρας με την οποία έχει ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε μια διαδικτυακή συνομιλία που είχε στο Τwitter.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στο φως κάποια στοιχεία που ήρθαν στα χέρια του αναφορικά με την οικονομική κατάσταση του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο σύντομα να δούμε κι άλλες συλλήψεις.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Έπεσε στα χέρια μου ένα χαρτί που είχε τα ένσημα κάποιου εκ των εμπλεκομένων. Τα τελευταία χρόνια είχε μόνο 14 μήνες ένσημα. Όταν έχεις τρία παιδιά και έχεις 14 μήνες ένσημα και θες κάποια έξοδα μεγαλώματος παιδιών, αγοράς μικροφώνου που κάνει 3.500 χιλιάδες ευρώ, αγοράς μηχανής κλπ… Αυτό το χρήμα φαίνεται ότι υπήρχε από κάπου. Τώρα, από που υπήρχε, οφείλουν να το βρουν. Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον. Και μη ξεχνάτε ότι στην κατάθεσή του στηρίζει τη Ρούλα αυτή τη στιγμή. Ο Μάνος, στην επίσημη κατάθεσή του τη στηρίζει. Είναι ένα μήνυμα ότι, «Κοίτα, εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου. Κάτσε εκεί που είσαι και το στόμα μου δεν το ανοίγω». Μήνυμα της έστειλε. Από εκεί και πέρα βγαίνει και λέει για λαϊκή κατανάλωση στον κόσμο, αυτά τα οποία λέει: «Δώστε μου μισή ώρα να μπω στο κελί». Ε, δε δένουν αυτά τα πράγματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα» είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.


Σχετικά με το πότε και αν τελικά θα δούμε άλλες συλλήψεις, ο Θανάσης Κατερινόπουλος απάντησε:

«Εξαρτάται και τι άλλο στοιχείο θα προκύψει από πλευράς ανακρίτριας. Οι αστυνομικές αρχές απ΄όσο ξέρω ασχολούνται με την υπόθεση της γιαγιάς στην Πάτρα. Αν προκύψουν άλλα στοιχεία από εκεί, ίσως να δούμε πολύ σύντομα και άλλες συλλήψεις. Όλα είναι ανοιχτά και για πριν και για μετά το Πάσχα».

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.