Θρίλερ στην Πάτρα – Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου που τρέλανε την Ρούλα

featured image

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε μέσα από τη φυλακή νέα συνέντευξη. «Ο Μάνος βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του. Το γνωρίζω αυτό. Το έμαθα πριν από τέσσερις μέρες. Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν, είναι η κοπέλα που είναι και τώρα στη ζωή του. Μου είχε πει ο Μάνος πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας πως σκέφτεται να έρθει στην Αθήνα, γιατί του έγινε μια πρόταση για δουλειά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Και δε μπορούσε να συνεχίσει άλλο με εμένα. Αλλά φυσικά θα είχαμε επικοινωνία για το παιδί. Είχα συμφωνήσει. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα τα πράγματα. Απλά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα ξαφνικά και συγκατοικεί με μια κοπέλα, από όσο γνωρίζω. Και με μια άλλη κοπέλα, φίλη της κοπέλας του. Εγώ αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Και πριν από τρεις μέρες έμαθα πως έχουν κανονική σχέση, ενώ ο Μάνος μου έλεγε πως είναι φίλοι. Και έχουν σχέση πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Και ότι τώρα μένουν και μαζί, κάνουν βόλτες με τη μηχανή, βγάζουν φωτογραφίες.


Την πηγαινοφέρνει στην εργασία της και μάλιστα έχει γίνει και ένας μεγάλος ντόρος στο γραφείο της κοπέλας. Αλλά δε με απασχολούν αυτά. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Εγώ δε συνέχισα τη ζωή μου. Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Έχασα τα πάντα και δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος».

 

Το Μακελειό δημοσιεύει σήμερα και φωτογραφία της:

 

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.