Σοβαρή αποκάλυψη: Τι συνδέει την υπόθεση της Πάτρας με τη δολοφονία του Κατσούλη

featured image

Τι είναι αυτό που συνδέει την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον θάνατο του αείμνηστου οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος δολοφονήθηκε στο γήπεδο του Ηρόδοτου από οπαδούς της κρητικής ομάδας πριν από 7,5 περίπου χρόνια;

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τηλεθεατές ξεσκίζουν τον Ρουβά :”Ξεφτιλισμένε. Είσαι ένα άχρηστο βύσμα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποκάλυψη – Η Πισπιρίκου είχε πάρει Κεταμίνη ή αλλιώς «special k» για δική της χρήση

Η εκπομπή «Δίκη στο Open» επέστρεψε και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο! Ο πατέρας του αείμνηστου οπαδού του Εθνικού, Βασίλης Κατσούλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και αποκάλυψε ότι οι δύο ιατροδικαστές των Αθηνών που είχαν γνωματεύσει για τον θάνατο του γιου του, συνδέονται με την υπόθεση θανάτου και των τριών κοριτσιών στην Πάτρα:

Ο Βασίλης Κατσούλης στην επικοινωνία του με τον Κυριάκο Θωμαΐδη

«Το παιδί μου λιντσαρίστηκε και από την πρώτη στιγμή γιατροί και ιατροδικαστές επιδόθηκαν με προκλητικό τρόπο να συγκαλύψουν το συμβάν. Το παιδί μου μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και ακατάσχετη αιμορραγία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έκανε λόγω για ρήξη ανευρύσματος χωρίς αυτό να εξακριβώνεται από την αξονική τομογραφία», είπε αρχικά.


Από την αναμέτρηση του 2014 ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό

Και συνέχισε με βέλη κατά του Λευτέρη Αυγενάκη«Η ανακοίνωση αυτή μας έβαλε σε σκέψεις και μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, ότι υπάρχουν εντολές από ψηλά. Είχα στείλει τότε επιστολή στον κ. Αυγενάκη, καθώς κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία. Η επιστολή είχε όλες τις λεπτομέρειες του θανάτου του παιδιού μου που μένουν αναπάντητες τόσα χρόνια. Ο κ. Αυγενάκης δεν απάντησε ποτέ στην επιστολή αυτή και μάλιστα με είχε καλέσει τότε σε μία εκδήλωση κατά της βίας στο Ηράκλειο, όπου πήγα και εκεί γνωριστήκαμε. Ωστόσο, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δικαιολογήσει τον θάνατο του γιου μου. Η πρωτόδικη απόφαση έλεγε για βαριά τραύματα στο κεφάλι και η ιατροδικαστική έκθεση ακριβώς το αντίθετο παρότι οι φωτογραφίες και οι αξονικές το διέψευσαν».

Ο Γιώργος Κατσούλης

Σύμφωνα με τον κ.Κατσούλη, οι ιατροδικαστές στην υπόθεση του γιου του, είναι οι ίδιοι με την υπόθεση της Πάτρας και έχουν μηνυθεί και οι δύο, ενώ άφησε αιχμές και για τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχαήλ Καραμαλάκη:

«Από την πρώτη στιγμή στράφηκα κατά των δύο ιατροδικαστών τόσο του Ηρακλείου, όσο και των Αθηνών. Οι ιατροδικαστές των Αθηνών είναι οι ίδιοι και στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια. Έχουν μηνυθεί και οι δύο. Δυστυχώς η υπόθεση μπήκε στο αρχείο από την εισαγγελέα Εφετών, Κυριακή Στεφανάτου, αφού παρήλθε το διάστημα των πέντε ετών και δύο εβδομάδων. Καθηγητής Πανεπιστημίου έβγαλε ότι το παιδί μου είχε αλτσχάιμερ, σκοπίμως. Αυτή η υπόθεση είναι κεντρικά καθοδηγούμενη. Όταν το σύστημα καταλάβει ότι είσαι αξιοπρεπής, σε βάζει κάτω και σε πατάει. Πιστεύω ότι εντολές εκτελούσε και ο τότε διοικητής της αστυνομίας Καραμαλάκης που είπε ότι το παιδί μου πέθανε από ανεύρυσμα και στη συνέχεια έγινε αρχηγός της ΕΛΑΣ».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.