Οι αρχές θα κάνουν μόνο αυτή την ερώτηση στον Δασκαλάκη

featured image

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε ύστερα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση στην υπόθεση του θανάτου και για άλλες υποθέσεις θανάτων οι οποίες μέχρι πριν λίγες ημέρες αντιμετωπίζονταν ως θάνατοι από φυσικά αίτια.

Όπως όλα δείχνουν η έρευνα δε θα σταματήσει μόνο στα αίτια θανάτων των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, που έφυγαν από τη ζωή λίγο καιρό πριν την 9χρονη Τζωρτζίνα. Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, θεωρούνταν αρχικά πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Πλέον, όμως, θα ερευνηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. υπό το πρίσμα της εγκληματικής ενέργειας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργο Αναστασόπουλο, η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, που διέθετε μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία, με καταθέσεις τουλάχιστον 300.000 ευρώ, λίγο πριν πεθάνει έκανε μία σημαντική αγορά ακινήτου αξίας 250.000€ με πληρεξούσιο τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο δημοσιογράφος τονίζει: «Ένας υπάλληλος των 1.000 ευρώ δεν μπορεί να αγοράζει μηχανή, αυτοκίνητο, όργανα μουσικής για το στούντιο. Είχαν ευεργετηθεί τα δύο παιδιά από την σπιτονοικοκυρά, ωστόσο άλλαξε κάποια στιγμή η συμπεριφορά τους».

Ο ίδιος συμπληρώνει ότι το περιβάλλον της μητέρας των κοριτσιών δήλωσε πως υπήρξε έντονη λεκτική αντίδρασή της αναφέροντας: «Τι έγινε τώρα, όλα τα παίρνει ο Μάνος; Γιατί να μην γραφεί και ένα σπίτι σε εμένα;».

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «εκλεκτό της σπιτονοικοκυράς» τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ κοντινοί συγγενείς της δεν υπήρχαν για να διεκδικήσουν το σπίτι της, στο οποίο μένει η οικογένεια ακόμα και μετά τον θάνατό της.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.