“Χάθηκε” ο Λαμπρόπουλος από την εκπομπή του Ευαγγελάτου – Τι συμβαίνει;

featured image

Γιατί δεν εμφανίζεται πλέον στην εκπομπή του MEGA ο γνωστός ρεπόρτερ και ποια τα τελευταία του… αιχμηρά σχόλια για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ» που συνετέλεσε όσο λίγοι στην αποκάλυψη του διαφαινόμενου «εγκλήματος του αιώνα», στην Πάτρα, με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη σε 2,5 χρόνια, εδώ και δυο μέρες δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την υπόθεση στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή LIVE NEWS, όλο αυτό το διάστημα από τα τέλη Γενάρη, με απανωτά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, χάρη στην ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που είχε κάνει, δεν εμφανίστηκε ούτε την Πέμπτη ούτε Παρασκευή ούτε και τη Δευτέρα!


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φανατικοί θαυμαστές του να «ανησυχήσουν» και ορισμένοι να είναι μάλιστα… στα κάγκελα. Πάντως, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, δεν έχει… εξαφανιστεί, αλλά πλέον και μέχρι της επόμενης ενημέρωσης, θα εμφανίζεται μόνο στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Ενδεικτικό το τι έγινε στο twitter με απανωτά tweets χρηστών για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.