«Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

featured image

Εξελίξεις πυροδότησε το ανώνυμα τηλεφώνημα γυναίκας ή γυναικών στην δημοσιογράφο της εκπομπής T-live Γιώτα Κηπουρού, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Η κλήση έγινε στο προσωπικό τηλέφωνο της δημοσιογράφου, η οποία έχει τον αριθμό της απόρρητο.

Το πρόσωπο στην άλλη άκρη του ακουστικού, πριν από τη σύλληψη της φερόμενης ως παιδοκτόνου της Πάτρας, ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και έδωσε πληροφορίες για τον δεσμό του με την κόρη της αλλά και τις υποψίες που είχαν οικογενειακώς για τους θανάτους των τριών παιδιών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως όσα είπε η γυναίκα έμοιαζαν σε πολλά σημεία με τα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πρώην σύζυγο της και τη νέα του σχέση.

«Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη, πού μένει, και θα βρείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα. Είναι με καινούρια κοπέλα, στην Αθήνα», τής είπε μεταξύ άλλων.

Ο Πέτρος Κουσουλός, από την πλευρά του, προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα» μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το παίρνω πάνω μου 100% και έχω αδιάσειστα στοιχεία. Από τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κας Πισπιρίγκου προκύπτει ότι εκείνη τη μέρα, τη 15η Μαρτίου 2022, στις 9.21 το πρωί, έγινε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο στο κινητό τηλέφωνο της κας Γιώτας Κηπουρού», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, στο ηχητικό ακούγεται και ένα πουλί και αξίζει να σημειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καναρίνι στο σπίτι…


«Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό που δώσανε στην κα. Στεφανίδου, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα» τόνισε χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της 33χρονης Ρούλας και συνεχίζει:

«Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα».

Τι λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου, απάντησε σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου στο T-live σε εκείνους που υποστήριξαν πως το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε από την 33χρονη και την ίδια.

Μιλώντας στη Γιώτα Κηπουρού, η Δήμητρα Πισπιρίγκου σημείωσε πως δεν έχει καμία σχέση ούτε εκείνη, αλλά ούτε η προφυλακισμένη αδελφή της με το τηλεφώνημα…

«Δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε η Ρούλα και σας το λέω αυτό με κάθε βεβαιότητα. Αν όντως υπάρχει μία κοπέλα του Μάνου Δασκαλάκη, εάν δεν είναι η μητέρα αυτή που σας τηλεφώνησε, γιατί δεν βγήκε να το διαψεύσει; Χωρίς να δώσει στοιχεία της κόρης της, χωρίς να πει τίποτα», ξεκαθάρισε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο, για ποιον λόγο να έμπαιναν στη διαδικασία η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη ή μητέρα της να τηλεφωνήσουν στην εκπομπή, η Δήμητρα Πισπιρίγκου σημείωσε πως «τι να σας πω… εγώ θα μιλήσω με τον δικηγόρο να το κοιτάξουμε αυτό το θέμα, να ζητήσουμε μία άρση απορρήτου να δούμε ποιος ήταν γιατί από ό, τι άκουσα πήραν στο δικό σας τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά το έμαθα προχθές το δικό σας τηλέφωνο, δεν το είχα. Το έχει και ο κ. Δασκαλάκης όμως…».

Η «σύμπτωση» με το καναρίνι

Όσο για τη… «σύμπτωση» με το καναρίνι, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε πως «εγώ δεν το ακούω αυτό στο ηχητικό, αλλά… Εγώ θα σας πω το άλλο. Η Ρούλα… Γιατί εκεί το πάνε όλοι είτε η Ρούλα είναι είτε εγώ. Εγώ δεν είμαι σίγουρα, σας το λέω με βεβαιότητα. Και για τη Ρούλα σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή…».

Και συνέχισε η Δήμητρα Πισπιρίγκου:

«Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με διάφορες δημοσιογράφους τύχαινε να κάθεται στο μπαλκόνι, είτε μέσα όταν είχε το καναρίνι μέσα και ακουγόταν. Δεν θα πήγαινε να κάτσει κάπου που να μπορεί να ακουστεί το καναρίνι. Όλα τα καναρίνια, το ίδιο κελάηδισμα έχουν». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.