Αδιανόητες σκηνές στη Σανγκάη: Εισβάλλουν σε σπίτια και αρπάζουν πολίτες για να τους πάνε σε στρατόπεδα καραντίνας

featured image

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την Σανγκάη, η οποία τελεί υπό αυστηρό lockdown, με τις τοπικές αρχές να εισβάλλουν στα σπίτια και να αρπάζουν τους θετικούς στον ιό πολίτες.

Όπως βλέπουμε στα παρακάτω βίντεο εμφανίζονται οπλισμένοι άντρες με στολές κατά του κορωνοϊού να έχουν εισβάλλει στο σπίτι ενός θετικού στον ιό πολίτη στη Σανγκάη και να θέλουν να τον μεταφέρουν σε «στρατόπεδο καραντίνας», τα οποία έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση για να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

«Είστε όλοι γκάγκστερς… Ξέρετε το αποτέλεσμα του τεστ μου. Είστε ο γ@@@ υπόκοσμος. Σας λέω βγείτε έξω», ακούγεται να τους λέει ενώ βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Αμέσως μετά, ακούγεται κάτι σαν πυροβολισμός και οι οπλισμένοι άνδρες βγαίνουν στο μπαλκόνι για να τον ακινητοποιήσουν.


«Μην σκαρφαλώνεις πάνω μου, τράβα του το πόδι», ακούγεται να λέει κάποιος από τους οπλισμένους. Αναφορές στο Twitter κάνουν λόγο για συλλήψεις των πολιτών που δεν κάνουν κάθε μέρα τεστ.

«Όσοι παραβιάζουν τα μέτρα αυτά θα αντιμετωπίζονται αυστηρά βάσει της νομοθεσίας από τα όργανα της δημόσιας ασφάλειας (…) Αν οι πράξεις τους αποτελούν αδίκημα, θα εξετάζονται βάσει της νομοθεσίας», είχε τονίσει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.