“Βόμβα” Τσιόλα: “Όταν ανέφερα στον κ. Λύτρα για ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου μου είπε ότι αν το πω θα βάλω την Ρούλα φυλακή”

featured image
Μία αποκάλυψη έκανε η Ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που διενήργησε τη νεκροψία στη μικρή Ίριδα.

Σε μήνυμα που έστειλε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό για την επικοινωνία που είχε με τον τότε δικηγόρο του ζεύγους Μάνου Δασκαλάκη – Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε: “Όταν είπα στον κ. Απόστολο Λύτρα για ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου μου είπε ότι αν το αναφέρω αυτό θα βάλω την κ.Πισπιρίγκου στη φυλακή!”

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 30χρονος τότε… παντρεμένος σήμερα εραστής της Ρούλας “Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

Όπως είπε η κ. Τσιόλα, που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στην 6 μηνών Ίριδα, ο δικηγόρος της ζήτησε να συναντηθούν την επόμενη μέρα γιατί θα έμενε στην Πάτρα. Εκείνη αρνήθηκε. Όταν τη ρώτησε αν βλέπει εγκληματική ενέργεια απάντησε ότι τα ευρήματα που έχει δεν είναι μόνο του αιφνίδιου θανάτου μόνο αλλά και της ασφυξίας.


Ο Απόστολος Λύτρας διέψευσε ότι είχε τη συγκεκριμένη συνομιλία με την ιατροδικαστή.

Ο ίδιος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε ότι συνομιλώντας με τρεις από τους εμπλεκόμενους ιατροδικαστές τον διαβεβαίωναν ότι οι θάνατοι των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα δεν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Ο πρώην νομικός σύμβουλος του ζεύγους είπε πως όταν αποκάλυψε η “ΜΠΑΜ” τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας επικοινώνησε με τους ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα , τον Σωκράτη Τσαντίρη και την Αγγελική Τσιόλα τον διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι εγκληματική ενέργεια.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.