Ρούλα Πισπιρίγκου: «Γιατί έθαψα το τάμπλετ μαζί με την Τζωρτζίνα»

featured image

Τι απάντησε για την ψύχραιμη αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της 9χρονης

Με την χαρακτηριστική ψυχραιμία που έκανε το πανελλήνιο να αναρωτηθεί τι είδους μάνα είναι τελικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας κατά την διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας της την Δευτέρα. 

Η 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, εμφανίστηκε ψυχρή και απαθής μπροστά στην ανακρίτρια, ενώ όπως αναφέρουν πηγές, λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα μόνο όταν άκουσε ότι θα προφυλακιστεί.

Η Πισπιρίγκου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να θάψει το τάμπλετ μαζί με την 9χρονη, βάζοντάς το μέσα στο φέρετρο της μικρής και άτυχης Τζωρτζίνας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τρέμει η Δήμητρα Πισπιρίγκου την φυλακή – “Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Δεν σκότωσα την Τζωρτζίνα – Ήταν η αδυναμία μου»

«Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρά την εγκεφαλοπάθεια  και τα προβλήματα υγείας καταλάβαινε τα αστεία» ισχυρίστηκε η μητέρα.


Η ίδια δεν στράφηκε κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη και έκανε ελάχιστες αναφορές στο όνομά του. Μάλιστα ανέφερε ότι τα προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας καθώς ο ίδιος έλειπε από το σπίτι γιατί εργαζόταν: «Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών», είπε.

Η ανακρίτρια την ρώτησε μεταξύ άλλων για την 29η Ιανουαρίου, την μέρα που πέθανε η πρωτότοκη κόρη της μέσα στο νοσοκομείο Παίδων, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να καταγγέλλουν αδράνεια από την μητέρα: «Φορούσα μάσκα, της το είπα μία φορά, δεν με άκουσε και στη συνέχεια κατέβασα τη μάσκα και το επανέλαβα. Ήταν συνεχόμενα και καθημερινά τα επεισόδια» δήλωσε για τα όσα κατέθεσε η νοσηλεύτρια η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα πήγε να την ειδοποιήσει με χαλαρό βήμα και χαμηλή φωνή.

Για την απαθή στάση της όταν έμαθε ότι πέθανε το παιδί της, η οποία μάλιστα προκάλεσε ξένισε τους γιατρούς υποστήριξε: «Ήμουν σε κατάσταση σύγχυσής και πανικού και αισθανόμουν αναστάτωση. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό».

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους που την θεωρούν ανεπιθύμητη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.