«Μπαμ, μπαμ!: Ο Τριαντάφυλλος «κάνει κομματάκια» τον Ρουβά μετά τον τσακωμό του Άρη με τον Τάκη

featured image

Μπορεί φέτος να μην συμμετέχει στον αγωνιστικό στίβο του Survivor όμως όπως φαίνεται ο Τριαντάφυλλος το παρακολουθεί φανατικά από το σπίτι.

Ένας απίστευτος τσακωμός ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο επεισόδιο του survivor. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο Τάκης σχετικά με την ψηφοφορία. «Θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό», είπε ο Τάκης.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Ο Άρης άφησε αιχμές για τον Τάκη και ξεκίνησαν να λογομαχούν.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης.


Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Παίζω 20 χρόνια μπάλα και θα μου μιλά έτσι;».

Εκείνη τη στιγμή επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα βγάζοντας έξω τον Άρη και τον Τάκη. Παρά το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες αμέσως προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Άρη, ο Απόστολος Ρουβάς επέλεξε να μείνει αμέτοχος.

Το σκηνικό αποφάσισε να σχολιάσει επικριτικά ο Τριαντάφυλλος. Μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Ο Άρης πέρασε δύσκολα χθές και ο καλός του φίλος ο Ρουβάς ήταν κοντά του όπως βλέπετε».

Τριαντάφυλλος

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.