«Τώρα δεν κοιμάται; Τώρα κλαίει; Πριν τι έκανε;»: «Χείμαρρος» ο Θανάσης Κατερινόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου

featured image

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ταξίαρχος ε.α. μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα επικεντρωθώ σε τέσσερα σημεία που μου έκαναν εντύπωση από τη συνέντευξη της κυρίας. Το πρώτο πράγμα, είπε ”δεν κοιμάμαι τα βράδια”. Τώρα που είναι στη φυλακή δεν κοιμάται. Όταν ήταν έξω και είχε χάσει τρία παιδιά κοιμότανε. Είπε ΄΄ψάχνω μέσα μου να δω ότι δεν το έκανα εγώ΄΄. Ένας ο οποίος δεν έκανε κάτι, δεν χρειάζεται να ψάξει μέσα του να δει ότι δεν το έκανε. Δεν το έκανα τελείωσε».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

«Εμείς δεν την κατηγορούμε ότι το έκανε, φερόμενη ως κατηγορούμενη είναι η κοπέλα. Από την άλλη πλευρά, αυτή τη στιγμή κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν υπάρχει καμία άλλη κατηγορία για τα άλλα δύο παιδιά. Ποιος ο λόγος να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά και όχι μόνο με τη Τζωρτζίνα. Ψάχνει μέσα της να δει και για τα άλλα δυο παιδιά;» πρόσθεσε.


Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι δήλωσε για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ερωτηθείς ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το επισκεπτήριο που δεν έχει γίνει ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, δήλωσε:

«Καταρχήν είναι ακόμα σύζυγοι νομικά. Δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, άρα έχει δικαίωμα επισκεπτηρίου. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω αν φοβάται και τι φοβάται και δεν γίνεται το επισκεπτήριο. Μπορεί να μην θέλει να αντικρύσει ο ένας τον άλλον για τους δικούς τους λόγους, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Το μήνυμα το πήρε η Ρούλα μέσω της κατάθεσής του. Μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζει την κατάθεσή του. Έγινε φύλλο και φτερό η κατάθεσή του.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.