«Η Ρούλα τα έχει 400 και ο Μάνος κάνει σαν να ήταν απών από το σπίτι»

featured image

Η συγκλονιστική υπόθεση από την Πάτρα πήρε φωτιά μετά τις νέες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να βρει έναν από τους πιο γνωστούς δικηγόρους της χώρας, για να την υπερασπιστεί…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μονοπωλούν τις συζητήσεις στην Πάτρα και πιθανότατα σε ολόκληρη τη χώρα. Μια σειρά από αναλύσεις καθημερινά για τους γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών που πλέον όπως φαίνεται τραβούν χωριστούς δρόμους στην πολύκροτη υπόθεση. Οι αιχμές και από τις δύο πλευρές έχουν προκαλέσει μια σειρά από συζητήσεις. Η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση προσπάθησε στον Alpha να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να θίξει την πρόσφατη δήλωση της Ναταλί Βέλτση, κατά την οποία είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ψυχωτικός ασθενής. Η τοποθέτηση έκανε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Twitter. Η ψυχολόγος εξήγησε την τοποθέτησή της λέγοντας:

“Ζήτησα να μην αντιμετωπιστεί η κατηγορούμενη ως ψυχωτικός ασθενής, σαν ασθενής που λόγω της ασθένειάς του δεν ξέρει τι κάνει. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν τι κάνουν και επιτίθενται αμυνόμενοι, δεν φταίνε. Η απόδειξη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι έτσι είναι η όλη συμπεριφορά της. Βλέπουμε έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να χειριστεί τα πάντα, μαγείρευε καταστάσεις, άρα ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τα έχει 400.


Άλλωστε κοντά στους θανάτους, αν είμαι ένας ψυχωτικός ασθενής που δεν ξέρω τι κάνω, δεν πάω να σκοτώσω κάποιον και μετά είναι σαν μη συνέβη τίποτα. Αν βρισκόταν σε επεισόδιο θα είχε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, και θα είχε γίνει αντιληπτό από όλους. Αυτά διαρκούν μια ζωή, δεν πάω το κάνω και μετά είμαι καλά. Δείχνει ότι τα είχα 400. Είναι ανάλγητος άνθρωπος, δεν νιώθει ντροπή τύψεις πόνο. Άλλο η ψύχωση με τον σύντροφο της. Το θέμα της είναι το “εγώ” και το “να καταφέρω τον στόχο μου””.

Επιπλέον η ψυχολόγος κλήθηκε να σχολιάσει την τελευταία συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, μέσα από την οποία διαχωρίζει για πρώτη φορά πλήρως τη θέση του, από την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δείχνει σαν να ήταν απών από το σπίτι του» είπε η κυρία Βέλτση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Την πλάκωσε στο ξύλο όταν υποψιάστηκε ότι σκότωσε τα παιδιά – Πιάστηκαν στα χέρια σε δημόσιο χώρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε σε πόσα χρόνια θα είναι έξω η Ρούλα Πισπιρίγκου – Σαθρό σύστημα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχοντας χάσει δύο παιδιά και ενώ είχε το τρίτο με εγκεφαλοπάθεια, έκανε τατουαζ «life goes on»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» – Ο άγνωστος διάλογος πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.