Και χάκερ η Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις για την 33χρονη

featured image

Δεν ήξερε τι είναι η κεταμίνη, αλλά «κλείδωνε» και «ξεκλείδωνε» με ευκολία εφαρμογές

Καταιγιστικές είναι καθημερινά οι εξελίξεις αλλά και τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πρώην ζευγάρι της Πάτρας, το οποίο με ένα περίεργο τρόπο έχασε τρία παιδιά μέσα σε 3 χρόνια!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να μην θέλει να πει τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα. Δεν έχει παραδεχτεί και παραδεχτεί ότι έκανε κακό στα παιδιά της παρά το γεγονός ότι οι έρευνες των αρχών δείχνουν άμεση εμπλοκή της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, με τον εν διαστάσει σύζυγό της έδινε συνεντεύξεις δείχνοντας ότι είναι ένα κανονικό ζευγάρι. Η πορεία όμως έδειξε ότι ήταν χωρισμένοι, και αυτό το έκαναν για τα μάτια του κόσμου. Όταν βγήκε στη δημοσιότητα όλη η ιστορία με την κεταμίνη, διέδιδε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ήξερε καν τι είναι! Μετά η 33χρονη αιφνιδιάστηκε γιατί η αστυνομία θέλει να ψάξει το τάμπλετ που θάφτηκε με την Τζωρτζίνα! 


Τα… κρυμμένα διαδικτυακά ίχνη

Οι αστυνομικές αρχές σαρώνουν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή συνδέεται με την 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της. Τα νέα στοιχεία φαίνεται πως δείχνουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου όχι μόνο είχε αναζητήσει θανατηφόρες ουσίες στο διαδίκτυο, και μάλιστα με το email του Μάνου Δασκαλάκη, είχε παράλληλα κλειδώσει με δεύτερο email την εφαρμογή chrome στη google!

Μία κίνηση ύποπτη αλλά και ασυνήθιστη, καθώς ελάχιστοι χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουν ότι μπορεί να κλειδωθεί η εφαρμογή. Συγκεκριμένα, οι αρχές μέσω του email με το ψευδώνυμο «tanalias219» είδαν και κατέγραψαν τις αναζητήσεις της Ρούλας μέσω του Cloud. Όταν πάτησαν, όμως, πάνω στο chrome διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο. Από ένα δεύτερο email και άλλο κωδικό.

Κατερινόπουλος: «Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν»

Την ίδια ώρα, έτοιμη για μήνυση είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη, για την πρόθεση του τελευταίου να ζητήσει τεστ DNA για την Ίριδα και την Μαλένα. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση αναρωτιέται με νόημα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και… στην ανακρίτρια, σε περίπτωση που εκείνη διατάξει το τεστ!

«Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου;» ανέφερε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.

Παράλληλα με τις έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή καταθέσεων στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

[/expander_maker]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.