Η δουλειά που ψάχνουν όλοι: Αμείβεται με 30.000 δολάρια για να δίνει ονόματα σε παιδιά (vid)

featured image

Στην Ελλάδα οι γονείς συνηθίζουν να βαφτίζουν πατροπαράδοτα, δίνοντας δηλαδή στα παιδιά τους τα ονόματα των παππούδων και των γιαγιάδων. Ωστόσο, στο εξωτερικό αυτό δεν αποτελεί κανόνα και οι γονείς το ψάχνουν λίγο παραπάνω.

Μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη, η Taylor Humphrey έχει κάνει επάγγελμα το να βρίσκει στους γονείς το ιδανικό όνομα για το μωράκι τους. Η ίδια παραδέχθηκε ότι το 2015, όταν έφτιαξε τον λογαριασμό της στο Instagram «What’s in a baby name», δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα την πληρώνουν και μάλιστα αδρά για να βρίσκει ονόματα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η μανία μου με τα παράξενα ονόματα θα άνθιζε σε μία επιχείρηση που ευημερεί», είπε η Taylor, η οποία πληρώνεται από 1.500 δολάρια έως και 30.000 δολάρια από γονείς που ψάχνουν το τέλειο όνομα για το μωρό τους. Η 33χρονη προσφέρει λίστες από προτεινόμενα ονόματα με βάση τις απαντήσεις που δίνουν οι γονείς σε ένα ερωτηματολόγιο. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 1.500 δολάρια.

Η Taylor ερευνά το γενεαλογικό δέντρο μιας οικογένειας, ψάχνοντας πιο βαθιά για να βρει το τέλειο όνομα για το μωρό. Ένα επιπλέον κριτήριο είναι να ταιριάζει με την τυχόν επιχειρηματική δραστηριότητα των γονιών. Όλη αυτή την διαδικασία την χρεώνει 10.000 δολάρια. Τον τελευταίο χρόνο έχει δώσει ονόματα σε περισσότερα από 100 μωρά, βοηθώντας τους γονείς τους.


Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2015 αυτή την διαδικασία, αλλά όταν είδε την ανταπόκριση που είχε, το 2018 αποφάσισε να το κάνει επαγγελματικά, χρεώνοντας τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους γονείς.

«Παρότι είναι εύκολο να πει κανείς ότι ζω δίνοντας ονόματα στα μωρά του κόσμου, η δουλειά μου είναι πολύ βαθύτερη και διαφορετική από αυτό. Η δουλειά μου είναι να δίνω χώρο και να παρέχω την πνευματική, συναισθηματική και φυσική υποστήριξη για τους πελάτες μου, καθώς βιώνουν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή, του να γίνονται γονείς», ανέφερε.

«Ενώ προσφέρω την εξειδίκευσή μου στα ονόματα, η δουλειά που εστιάζει στο να στηρίξω τους γονείς που περιμένουν το παιδί τους και να τους οδηγήσω στο εσωτερικό μέρος της σοφίας και της διαίσθησής τους. Έχω χτίσει την επιχείρησή μου πάνω στην πεποίθηση ότι οι γονείς ήδη γνωρίζουν τη σωστή απάντηση, κάποιες φορές απλά χρειάζονται λίγη καθοδήγηση για να θυμηθούν τη γνώση που ήδη έχουν μέσα τους», συμπλήρωσε.

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.