Εφιάλτης για 28χρονη: Αντί για σερβιτόρα κατέληξε σε… οίκο ανοχής!

featured image

Την απόλυτη φρίκη βίωσε στα χέρια ενός μαστροπού μία νεαρή κοπέλα, η οποία κυριολεκτικά φυλακίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό τη σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 28χρονη έκανε το λάθος να απαντήσει σε μια αγγελία εργασίας στα social media για δουλειά σε καφετέρια, και η ίδια κατέληξε «δέσμια» μαστροπών σε οίκο ανοχής. Η άτυχη γυναίκα θεώρησε ότι θα εργαστεί ως σερβιτόρα, όμως ο άνδρας που συνάντησε για να «κλείσει» τη δουλειά, αποδείχτηκε ότι είχε άλλες προθέσεις.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, ο 28χρονος την οδήγησε σε διαμέρισμα, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε παράνομα και χωρίς τη θέλησή της. Ασκώντας σωματική βία, την οδήγησε σε οίκο ανοχής, όπου την εξέδιδαν παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.


Έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, συνέλαβαν των 28χρονο, αλλά και δύο ακόμα άνδρες ηλικίας 40 και 61 ετών, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της άτυχης γυναίκας. Ο 61χρονος είχε παραχωρήσει το διαμέρισμα που είχαν εγκαταστήσει την γυναίκα και το όχημα με το οποίο πραγματοποιούνταν οι μετακινήσεις της, ενώ ο 40χρονος συνελήφθη καθώς κατηγορούμενος για την επαναλειτουργία του οίκου ανοχής, που είχε «σφραγιστεί» από τις αρχές.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, σε βάρος του 28χρονου άνδρα από την Αλβανία, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη.

Τι κατάσχεσαν οι αρχές

  • πυροβόλο όπλο
  • αεροβόλο πιστόλι
  • πλήθος φυσιγγίων
  • το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ
  • πλαστό δελτίο ταυτότητας
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • αυτοκίνητο
  • ιδιόχειρες σημειώσεις

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.