Μετανάστης κέρδισε 250.000€ στο ”Ξυστό” αλλά δεν του δίνουν τα χρήματα επειδή δεν έχει χαρτιά

featured image

Αν και η τύχη του «χαμογέλασε», φαίνεται πως ο Αλγερινός δεν θα μπορέσει εύκολα να πάρει τα 250.000 ευρώ που κέρδισε σε «ξυστό».

Συγκεκριμένα ο άνδρας, ο οποίος δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή του στη χώρα, δεν μπορεί να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. «Όταν πάρω τα χρήματα, πρόκειται να αγοράσω μία κατοικία για να ζήσω στις Βρυξέλλες. Και ίσως ένα αυτοκίνητο», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 30χρονος τότε… παντρεμένος σήμερα εραστής της Ρούλας “Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, ο 28χρονος άνδρας δεν διαθέτει τα έγκυρα έγγραφα ταυτότητας ούτε μόνιμο τόπο διαμονής, συνεπώς δεν μπορεί να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

«Αναζητούμε τα έγγραφα που μπορούν να αποδείξουν την ταυτότητά του. Θα πρέπει να επικοινωνήσει με την οικογένειά του στην Αλγερία», είπε ο δικηγόρος του.

Πλέον, ο «τυχερός» λαχνός βρίσκεται στα χέρια δικαστηρίου στην Μπριζ, έως ότου βρεθεί η λύση στο πρόβλημα, ενώ ο δικηγόρος του Αλγερινού είπε ότι οι αρχές υποσχέθηκαν να μην τον απελάσουν έως ότου λάβει το χρηματικό έπαθλο. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.