20 χρόνια μικρότερη: Η μελαχρινή καλλονή που τα είχε ο Δάντης, πριν την Ασημίνα και χώρισε λίγο πριν τον γάμο

featured image

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται το τελευταίο καιρό στο προσκήνιο, λόγω της σχέσης του με την παίκτρια του Survivor,  Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο γνωστός ερμηνευτής έχει στείλει μηνύματα υποστήριξης προς την σύντροφό του, ενώ δεν διστάζει να την υπερασπιστεί δημόσια, όταν εκείνη δέχεται έντονη κριτική. Ωστόσο, πριν από την Ασημίνα, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι την μεγάλη σχέση του ερμηνευτή με την 36χρονη σήμερα Ναταλία Ντουσοπούλου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός είναι ο 30χρονος τότε… παντρεμένος σήμερα εραστής της Ρούλας “Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Εγώ δεν άκουσα κανένα πουλί» ανέφερε η Ρούλα – Πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου πρόδωσε την αδερφή της

Χρήστος Δάντης


Χρήστος Δάντης: Ποια είναι η πρώην σύντροφος του ερμηνευτή

Η 36χρονη Ναταλία Ντουσοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά τους πρώτους μήνες της ζωής της, η οικογένειά της μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου και ο πατέρας της ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση.

Μέχρι τα 14 η ίδια παρακολουθούσε Ελληνικό σχολείο, το Hellenic College of London και ήταν μία από τις καλύτερες αθλήτριες κολύμβησης και συμμετείχε σε Παγκόσμιες διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο American school of London εξέφρασε τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική.

Το πρώην ζευγάρι, δημοσιεύματα αναφέρουν πως αν και έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, λίγο πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.