Ο καβγάς της 15χρονης με τους γονείς της και τα προξενιά των Ρομά: «Να σε παντρέψουμε με κάποιον χωρίς παιδιά»

featured image

Οι βόλτες με τον 22χρονο παντρεμένο στον «σκληρό» καταυλισμό

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» γύρω από την εξαφάνιση του 15χρονου κοριτσιού από το Περιστέρι, για την οποία συνελήφθησαν τρία πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., η 15χρονη Φωτεινή εντοπίστηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με δύο γυναίκες Ρομά, την 17χρονη φίλη της και την 42χρονη μητέρα της οι οποίες συνελήφθησαν. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται από χθες το βράδυ και ο 22χρονος Αλβανός, ο οποίος διέμενε σε καταυλισμό Ρομά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος με τον οποίο η 15χρονη μαθήτρια δηλώνει ότι είναι ερωτευμένη, είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο 22χρονος σύμφωνα με το enikos.gr, επιστράτευσε τις δύο γυναίκες να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα, το 15χρονο κορίτσι προκειμένου να μπορεί να την συναντάει, κρυφά από την γυναίκα του.



Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η 15χρονη είχε καυγαδίσει με τους γονείς της, όταν πριν από την εξαφάνισή της είχε κάνει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον έρωτά της με τον 22χρονο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς της ανήλικης αντέδρασαν όταν πληροφορήθηκαν ότι ο κατά 7 χρόνια μεγαλύτερος της οικογενειάρχης προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το παιδί τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Φωτεινή έφυγε από το σπίτι της, αρνούμενη να δεχτεί τις αντιρρήσεις των γονέων της.

«Εγώ αυτόν θέλω!»

Την ημέρα που η νεαρή μαθήτρια εγκατέλειψε την οικία της, συναντήθηκε με δύο ανήλικες στο στον σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη, οι οποίες στη συνέχεια την οδήγησαν στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Το ίδιο βράδυ, ο 22χρονος την οδήγησε στον καταυλισμό Νέας Ζωής στον Ασπρόπυργο και μαζί με την παρέα του έκαναν βόλτες μέχρι το πρωί. Μάλιστα κάποιος από τους φίλους του είπε στην 15χρονη: «να σε παντρέψω με κάποιον χωρίς υποχρεώσεις και παιδιά», με την ίδια να αντιδράει λέγοντας «εγώ αυτόν θέλω!».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τις πρώτες ενδείξεις, δεν φαίνεται να υπάρχει στην υπόθεση κάποιο κύκλωμα και η ανήλικη έφυγε με την θέλησή της επειδή ερωτεύτηκε τον 22χρονο.

Η 15χρονη παραμένει στο Παίδων όπου μεταφέρθηκε για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Μάλιστα Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων την εξέτασαν παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, με την 15χρονη να τους περιγράφει όλα τα παραπάνω. Επιπλέον, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε σεξουαλική επαφή προγενέστερη της εξαφάνισής της.

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.