Κοροϊδεύουν για το επίδομα «αντίδωρο» των 13 ευρώ

featured image

Οχι μόνο η κυβέρνηση εξήγγειλε ένα μέτρο «ψίχουλα» για τους πολίτες, αλλά ακόμα μία φορά εμπαίζει μαζί τους καθυστερώντας την εφαρμογή του. Το οικονομικό επιτελείο είχε προαναγγείλει πως η ειδική εφαρμογή για την επιδότηση της βενζίνης θα ενεργοποιούνταν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Απριλίου.

Κοροϊδεύοντας τους φορολογουμένους, εκπνέει και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, χωρίς να έχει τεθεί σε λειτουργία η σχετική πλατφόρμα στο gov.gr,, η οποία οδηγεί σε ένα μηνιαίο επίδομα της τάξεως των 13,5 ευρώ τον μήνα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε πως η ηλεκτρονική εφαρμογή θα λειτουργήσει τη Μ. Πέμπτη, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των οχημάτων να εισέλθουν σε αυτή και να αιτηθούν για την ηλεκτρονική κάρτα, μέσω της οποίας θα λάβουν την επιδότηση για τη βενζίνη, ύψους 0,22 ευρώ το λίτρο, έως τα 60 λίτρα τον μήνα.

Με άλλα λόγια, η επιδότηση, η οποία θα δοθεί μέσα στις ημέρες των εορτών και έχει ξεκάθαρα σκοπό να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες για την έξοδο του Πάσχα, ανέρχεται σε 40 ευρώ από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο (13,5 ευρώ τον μήνα), ενώ η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει «μπόνους» ύψους 5 ευρώ για όλο το τρίμηνο προς όσους επιλέξουν την ηλεκτρονική κάρτα και δεν αιτηθούν να λάβουν το ποσό απευθείας στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται το σενάριο να επεκτείνει το μέτρο και μετά τον Ιούνιο, δηλαδή να επιδοτήσει τους ιδιοκτήτες με 13,5 ευρώ τον μήνα, όσο είναι δηλαδή το μέσο έξοδο ενός εργαζομένου από και προς την εργασία του για δύο ή τρεις ημέρες.

[/expander_maker]






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.