Τσάμπα οι προετοιμασίες και η έκθεση στα social – Τέλος ο γάμος για Χούτο και Ζάρα

featured image

Ο γάμος σχόλασε για Χούτο και Ζάρα. Λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για τον προγραμματισμένο γάμο τους στην Σκιάθο, σκάει η είδηση σοκ. Εν τω μέσω θέρους Και φωτιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετούς καυγάδες, και πολλες διαφωνίες. Προχθές είχαν ένα πολύ έντονο καυγά  που ήταν και το οριστικό τέλος για το ζευγάρι. Αυτή που έδωσε το οριστικό τέλος ήταν η Ζάρα. Αν και μπήκαν όπως γίνεται συνήθως, αρκετοί φίλοι του ζευγαριού να βρουν μια λύση, η απόφαση είναι οριστική. Όχι μόνο ο γάμος, αλλά και η σχέση τους σχόλασε οριστικά.

Το ζευγάρι έβγαλε κοινή ανακοίνωση ότι ματαιώνουν το γεγονός.


Πιο συγκεκριμένα ο γάμος ήταν να γίνει στις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο με όλες τις ετοιμασίες να έχουν γίνει. Ο κόσμος να έχει προσκληθεί, αλλά όπως λένε προέκυψε ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα.

Είναι τόσο σοβαρό όπως λένε που ανατρέπονται όλα όσα σχεδίαζαν. Δηλαδή και η ιδέα του γάμου; Στην ανακοίνωση της η τραγουδίστρια με ανάρτηση της στο instagram δεν κάνει λόγο ότι θα γίνει μελλοντικά, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι έχουμε οριστική ματαίωση.

Την… ίδια ανακοίνωση έχει ανεβάσει στον δικό του λογαριασμό και ο Λάμπρος Χούτος. «Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε το γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.