Εικόνα που ανατριχιάζει - Δέχτηκε χτυπήματα από «γαλλικό» κλειδί και φτυάρι!

featured image

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Λαλιώτης, μετά το αιματηρό επεισόδιο που είχε την προηγούμενη εβδομάδα έξω από τον στάβλο του στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με πρόσωπα του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αδιανόητο κράξιμο στο ζευγάρι των μαϊντανών – “Ο ζιγκολάκος και η…”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ελένη Μενεγάκη: «Μαύρα σύννεφα» και προβλήματα στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Ο παθών έστειλε χθες φωτογραφίες του, από την κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πως είναι σήμερα, αναφέροντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ότι εξακολουθεί να έχει κενά μνήμης και πόνους στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, από τα χτυπήματα που δέχθηκε με ένα «γαλλικό» κλειδί και με ένα φτυάρι, σύμφωνα και με ανακοίνωση της Αστυνομίας.


Από τη συμπλοκή ο Τάκης Λαλιώτης κατέληξε βαριά χτυπημένος στο νοσοκομείο, ενώ ένας εξάδελφός του, μαζί με τα δύο παιδιά του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή με δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Τελικά οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους χωρίς περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Ο Τάκης Λαλιώτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον «Άγιο Ανδρέα» και η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, αν και χθες όπως μας είπε εκδήλωσε πυρετό, ενώ αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Η διαμάχη του Τάκη Λαλιώτη με τον εξάδελφό του ξεκινάει πριν από χρόνια, όταν ο δεύτερος επέλεξε να χτίσει το σπίτι του, δίπλα στον στάβλο που διατηρεί ο πρώτος. Ο Τάκης Λαλιώτης είπε στην «Π» ότι η αντιδικία τους θεωρούσε πως είχε τελειώσει δικαστικά από το 2012, καθώς «τα είχαν βρει» από τότε.

Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων Πατρών, προσπαθεί να εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους «ενεργοποίησης μιας παλιάς αντιδικίας» όπως είπε, και της επίθεσης από συγγενείς του, σε συνδυασμό με γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις που αρχικά μπορεί να δείχνουν ασύνδετα μεταξύ τους, αλλά ο ίδιος κάνει σκέψεις για τις οποίες επιθυμεί να μιλήσει αργότερα. Αυτή τη στιγμή, όπως είπε στην «Π», προτεραιότητά του είναι να γίνει καλά και να επιστρέψει υγιής στην οικεία του και στην οικογένειά του.

 

Με πληροφορίες από το pelop και patratora

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.