Νεκρός 17χρονος στην παραλιακή – “Τον είδαμε να σκάει στην άσφαλτο. Ούρλιαζε”

featured image

Όλα έγιναν αστραπιαία. Ο νεαρός, μιλά στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα προσπαθεί να διασχίσει τη λεωφόρο. Η μηχανή τον χτυπά και τον ρίχνει κάτω. Οι αναβάτες της πετάγονται μακριά. Ο ένας προς τη μεριά της θάλασσας και ο άλλος καταλήγει με δύναμη στην άσφαλτο. Σύμφωνα με την τροχαία, ο νεαρός που διέσχισε τον δρόμο δεν βρισκόταν σε διάβαση, ενώ ο οδηγός της μηχανής δεν είχε δίπλωμα. Τόσο εκείνος όσο και ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του, δε φορούσαν κράνος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

«Περνάει με πράσινο κανονικά η μηχανή και ήταν ένας… πάλι πιτσιρικάς ήταν, δε θα ήταν πάνω από 17, μίλαγε στο τηλέφωνο, χάζευε και πήγε να περάσει τον δρόμο. Η μηχανή έπεσε πάνω του, έσπασε το χέρι του αυτός», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA και συνεχίζει:


«Βλέπουμε… σε κλάσματα όλα αυτά εντωμεταξύ, τη μηχανή του στον αέρα, να πετάγεται από την κάτω μεριά, προς την παραλία, μαζί με τον οδηγό και τον συνοδηγό που ήταν από πίσω, να πετάγεται προς τα πάνω, σε ύψος… μπορεί να πέρναγε και το φανάρι”.

Η μαρτυρία της γυναίκας είναι καθηλωτική. Όσοι βρίσκονταν εκεί, έτρεξαν να βοηθήσουν. Τρία αγόρια 17 και 18 ετών, κείτονταν στην άσφαλτο. Για τον συνοδηγό όμως, δεν υπήρχε ελπίδα.

«Τον βλέπουμε να σκάει κάτω και δεν κουνήθηκε καν και τότε καταλάβαμε πως είχε χάσει τη ζωή του… υπήρχαν παντού αίματα, (ο οδηγός) ήταν από πάνω του, ούρλιαζε, το πόδι του… στα δύο είχε σπάσει… Φρικιαστικές σκηνές όλο αυτό. Είμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.