Ο πιο έμπειρος πιλότος Boeing 747 στον κόσμο αποκαλύπτει την καλύτερη θέση του αεροπλάνου (pics)

featured image

O Nick Eades μίλησε για την θέση που θα πρέπει να διαλέγουμε μέσα στο αεροπλάνο.

Με περίπου 47 χρόνια στα πιλοτήρια και 30.000 ώρες πτήσεων στο ενεργητικό του, ο Nick Eades δικαιολογημένα έχει κατακτήσει τον τίτλο του πιο έμπειρου πιλότου Boeing 747 στον κόσμο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αδιανόητο κράξιμο στο ζευγάρι των μαϊντανών – “Ο ζιγκολάκος και η…”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ελένη Μενεγάκη: «Μαύρα σύννεφα» και προβλήματα στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος στον κόσμο για να μας υποδείξει ποια είναι η καλύτερη θέση σε ένα αεροπλάνο, έτσι ώστε να την διαλέξουμε όποτε έχουμε την δυνατότητα.


Άλλοι θεωρούν οτι είναι αυτή δίπλα στο παράθυρο για να έχουν καλή θέα, άλλοι την πρώτη ή την τελευταία σειρά για να βγουν αμέσως μετά την προσγείωση, ενώ υπάρχουν και αυτοί που αποφεύγουν όπως ο… διάολος το λιβάνι τις θέσεις δίπλα από τα φτερά, λόγω του μύθου που θέλει όποιον κάθεται εκεί να ρουφιέται από τις τουρμπίνες αν ανοίξει τρύπα από αυτή την πλευρά.

κάθισμα αεροπλάνου

Για τα δύο πρώτα δεν διαφωνεί, αν αυτή είναι η προτεραιότητα του επιβάτη, όμως για το τρίτο, είναι ξεκάθαρος. «Το να κάτσεις μπροστά στο αεροπλάνο είναι το ίδιο ασφαλές με το να κάτσεις πίσω. Όλες οι θέσεις έχουν την ίδια ασφάλεια», είπε στο Ladbible, ενώ αμέσως μετά απάντησε στην ερώτηση για την καλύτερη θέση.

«Πάντα να προσφέρεστε να καθίστε δίπλα στις εξόδους κινδύνου, αρκεί βέβαια να έχετε τα σωματικά προσόντα. Νομίζω οτι είναι οι καλύτερες θέσεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μπορείτε είτε να βοηθήσετε τους υπόλοιπους επιβάτες να βγουν έξω, είτε να είστε ο πρώτος που θα το κάνει».

Έξοδος κινδύνου

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.