Διευθυντής Πνευμονολογικής «Ευαγγελισμού» για Τσιτσιπά: «Φανταστείτε εμένα να λέω πώς θα σερβίρει», τι είπε για τον Οικονομόπουλο (vid)

featured image

Ο Γιώργος Μπουλμπασάκος τόνισε πως το μήνυμα που βγαίνει είναι πως θα πρέπει να εμβολιαστούμε. Όσα είπε για τον Νίκο Οικονόπουλο αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου που νοσηλεύεται με κορονοϊο ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τον εμβολιασμό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ευαγγελισμός ΤΩΡΑ – Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Οικονομόπουλου. Τον έβαλαν στο οξυγόνο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ξεσάλωσε» στη Μύκονο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής – «Χάζεψε» η παραλία με την σύντροφό του (ΦΩΤΟ)

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Νίκο Οικονομόπουλο λέγοντας: «Ένας άνθρωπος που στα 37 του κόλλησε τον κορονοϊό και είναι ανεμβολίαστος. Επειδή είναι στο δικό σας νοσοκομείο ήθελα να σας ρωτήσω και γι’ αυτό».

Ο γιατρός απάντησε: «Δεν μου επιτρέπεται να πω κάποια πράγματα λόγω προσωπικών δεδομένων. Σίγουρα ο ασθενής ο Οικονομόπουλος είναι στην κλινική μου και τον παρακολουθούμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει να πάει καλά και να τελειώσει με αυτή την περιπέτεια. Κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να πω, συγκεκριμένα για τον κύριο Οικονομόπουλο. Εκείνο που θα ήθελα να πω είναι ότι το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε» σχολίασε.


«Εκεί θέλουμε να το πάμε κι εμείς κι όχι στο θέμα του γκόσιπ. Ένας άνθρωπος 37 χρονών που είναι και πρότυπο, είναι πολύ δημοφιλής. Και ανεμβολίαστος και ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται και ευχόμαστε να πάνε όλα κάλά βεβαίως με την υγεία. Αλλά αν είχε εμβολιαστεί, προφανώς αν κολλούσε θα το πέρναγε σαν απλό κρυωματάκι», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ο κ. Μπουλμπασάκος απάντησε αναφερόμενος και στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν το ρόλο τους από τη θέση που έχουν και από το επάγγελμα που κάνουν. Επειδή τυχαίνει να είναι και πρότυπα. Το ζήσαμε και με τον πρωταθλητή μας (σ.σ. Στέφανος Τσιτσιπάς) στο τένις. Τελικά μερικοί προσφέρουν αρνητικά παραδείγματα. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί τουλάχιστον. Η προσπάθεια που κάνει η χώρα δεν μπορεί να ακυρώνεται από τέτοιες απόψεις», είπε και συνέχισε:

«Δεν θα ήθελα άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με ιατρική να ασχολούνται με ιατρικά θέματα. Φανταστείτε εμένα να δίνω συμβουλές στον κ. Τσιτσιπά για το πώς θα σερβίρει. Ας κάνει καθένας τη δουλειά του και ας προσφέρει εκεί που μπορεί. Εμείς χαιρόμαστε που έχουμε αθλητές τέτοιου επιπέδου του Τσιτσιπά που κάνουν γνωστή τη χώρα αλλά θα θέλαμε να μείνουν μέχρι εκεί…».

Τέλος, ο κ. Μπουλμπασάκος, έκανε λόγο για αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία. «Στην προηγούμενη εφημερία δώσαμε μάχη για να προσπαθήσουμε να βολέψουμε τους ασθενείς στα 84 κρεβάτια για covid που άνοιξαν», ενώ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί να ανοίξουν και άλλα κρεβάτια για νοσηλείες covid.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.