Τρέμει η κοσμική Αθήνα την ατζέντα της κόκας – Ο δικηγόρος, ο gay παρουσιαστής και η βιτσιόζα ηθοποιός

featured image

Έχουν ανοίξει πολλά στόματα. Έτσι ακούγεται ως ανεπιβεβαίωτη φυσικά πληροφορία και κυκλοφορούν διάφορα ονόματα για τη συμμετοχή τους στο μαμούθ κύκλωμα κοκαϊνης που αναμένεται να αποκαλυφθεί σε βάθος μηνών.

“Θα είναι όπως όλα δείχνουν το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο της Ελληνικής σόουμπιζ” μου σφύριξε χθες έμπειρος αξιωματικός σε κουβέντα που είχα μαζί του “Μόνο που αυτή η “δουλειά” δεν έχει καμία σχέση με την σύλληψη της Μπάρμπα” πρόσθεσε λακωνικά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ελένη Μενεγάκη: «Μαύρα σύννεφα» και προβλήματα στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Σε αυτό εμπλέκεται πολύ γνωστός δικηγόρος που είναι γνωστό πως είναι εθισμένος στη «λευκή κυρία» εδώ και πολλά χρόνια, εμπλέκεται επίσης gay παρουσιαστής που κάνει καριέρα εδώ και αρκετά χρόνια και έχει αδυναμία στις σκόνες και τους νεαρούς άνδρες αν και κάνει τα πάντα για να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ωστόσο το όνομα που ακούγεται πιο έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό ξεπεσμένης καλλίγραμμης ηθοποιού που δεν την παίρνουν σε καμία δουλειά γιατί είναι γνωστός ο εθισμός της και είναι ασυνεπής στα ραντεβού της.

Αντίθετα είναι συνεπέστατη σε άλλα ραντεβού σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Μυκόνου και όχι μόνο που απ’ ότι μου είπαν ζητούσε η ίδια σε περιστασιακές συνευρέσεις της να φέρουν κι άλλους φίλους τους για να κάνουν ομαδικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αδιανόητο κράξιμο στο ζευγάρι των μαϊντανών – “Ο ζιγκολάκος και η…”

Και τα τρία πρόσωπα που σας γράφω είναι γνωστά στην κοσμική Αθήνα για τον μακροχρόνιο εθισμό τους και οι φήμες τα θέλουν να εμπλέκονται και στο κύκλωμα… [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.