Και όμως αυτός ο ντελιβεράς, ήταν πρώην υπουργός στο Αφγανιστάν

featured image

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών του Αφγανιστάν Σαγιέντ Σαντάατ, είναι από τους τυχερούς Αφγανούς, αφού δεν κινδυνεύει από τις ορδές των Ταλιμπάν. Είχε εγκαταλείψει τη χώρα πριν από την επέλαση των Ταλιμπάν και έχει πάει στη Γερμανία


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Είναι 49 ετών και πριν από δυο χρόνια είχε διαφωνήσει με τον πρωθυπουργό της χώρας του, παραιτήθηκε από Υπουργός, πήγε αυτοεξόριστος στη Γερμανία και τώρα για να ζήσει κάνει τον διανομέα φαγητού με ένα ποδήλατο. Το πρωί κάνει τη μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα και το απόγευμα μεταφέρει φαγητά από το εστιατόριο στο οποίο εργάζεται. Έχει σπουδάσει Πληροφορική αλλά πρέπει λέει να πληρώνει το νοίκι του και άλλα έξοδα και αφού δεν βρήκε εργασία στον τομέα του κάνει τον κούριερ.


Η δουλειά δεν είναι ντροπή λέει, και διαχωρίζει τη θέση του από άλλους Αφγανούς πρώην υπουργούς και αξιωματούχους που έφτιαξαν περιουσίες, έχουν σπίτια και ολόκληρα ξενοδοχεία εκτός Αφγανιστάν. «Δεν αισθάνομαι για κανένα λόγο ενοχές. Ελπίζω και άλλοι πολιτικοί να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, εργαζόμενοι με το κοινό αντί να κρύβονται», λέει ο 49χρονος ακουμπισμένος στο ποδήλατό του και φορώντας την πορτοκαλί στολή του. Η ιστορία του απέκτησε τώρα δημοσιότητα λόγω του χάους που επικρατεί στη χώρα μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.