Αυτή είναι η 34χρονη Σήλια – Η καλλονή που βρέθηκε νεκρή όταν…

featured image

Τραγική κατάληξη είχε η 34χρονη Celia Seymour, η οποία ξεψύχησε 4 ημέρες αφού κατέρρευσε στο σπίτι της στο Feltham του Λονδίνου. Η νέα γυναίκα είχε μόλις τελειώσει με το καθάρισμα του μπάνιου, όταν ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται δύσπνοια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της πιθανότατα επειδή καθάριζε το μπάνιο με χλωρίνη, την οποία είχε αναμείξει με άλλα καθαριστικά, με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις από την χημική αντίδραση να της προκάλεσαν θανατηφόρο άσθμα. Η κοπέλα δεν φορούσε ούτε προστατευτική μάσκα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Την ώρα εκείνη έτυχε στο σπίτι της να βρίσκεται και ο εργοδότης της, Peter Seferi, ο οποίος δήλωσε τα εξής: “Την κάλεσα και της είπα ότι θα περνούσα να την πάρω από το σπίτι σε 5 λεπτά. Μου απάντησε: ‘Καθαρίζω μια στιγμή το μπάνιο και κατεβαίνω’. Έφτασα εκεί νωρίτερα. Η μυρωδιά του καθαριστικού ήταν τρομερά έντονη, τόσο που με ενόχλησε στο στήθος. Έπειτα από λίγο βγήκε και μιλούσαμε κανονικά.”

Μέσα σε μερικά λεπτά, ωστόσο, η Celia άρχισε να δυσκολεύεται να ανασάνει και ζήτησε από τον Seferi να καλέσει ασθενοφόρο. Όταν κατέρρευσε, εκείνος άρχισε να της κάνει CPR, όμως μάταια. Η κοπέλα τοποθετήθηκε αργότερα σε τεχνητό κώμα και πέθανε 4 ημέρες μετά. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.