Νέο ξέσπασμα Βασιλακόπουλου: «Αρνητές της πραγματικότητας οι αντιεμβολιαστές»

featured image

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, για τους αρνητές του εμβολιασμού, με αφορμή την συγκέντρωση που πραγματοποιήσαν χθες Κυριακή 29/8 στο Σύνταγμα, αλλά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο καθηγητής εξέφρασε την άποψη πως οι αρνητές του εμβολίου, είναι αρνητές της πραγματικότητας. «Θεωρώ πως υπάρχουν δύο κατηγορίες, όταν κάποιος λέει πως δεν υπάρχει κορονοιός την ώρα που έχουν πεθάνει εκατομμύρια άνθρωποι και 14.000 Έλληνες, αρνείται την πραγματικότητα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Θέμα χρόνου η σύλληψη του συνεργού. “Τον έχουμε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Καταιγιστικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα – Ποιος έδωσε οδηγίες στον πιλότο για τη σκηνοθετημένη ληστεία

Ο στόχος της κοινωνίας πρέπει να είναι οι αναποφάσιστοι, αυτοί που διστάζουν λόγω φόβου. Σε αυτούς λοιπόν η επιστήμη έρχεται ομόθυμα σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και πανελλαδικό επίπεδο, με τις επίσημες εταιρείες, τους επίσημους φορείς και τους λέει ότι τα εμβόλια έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα και πως συμφέρει κάποιον να εμβολιαστεί για την υγεία του.

Σε όσους δεν πιστεύουν και φοβούνται διότι λένε πως τα εμβόλια δεν έχουν δοκιμαστεί μακροχρόνια έχω να πω το εξής: Με τον εμβόλιο δεν μπαίνει μέσα μας ο κορονοιός, μπαίνει μόνο η πρωτεΐνη.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.