Δικηγόρος Σεμέδο – «Τη βίασε και του έστειλε μήνυμα να βγουν ξανά το επόμενο βράδυ;»

featured image

Για την καταγγελία της 17χρονης για βιασμό από τον ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, μίλησε ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε πως στην υπόθεση βιασμού για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη στον ποδοσφαιριστή δεν υπήρξε κανένας εξαναγκασμός.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργόπουλος, τόνισε πως: «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε».


Στη συνέχεια ο δικηγόρος του πορτογάλου αμυντικού σημείωσε: «Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν ‘βόλτες’ μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».

Ακόμα τόνισε πως υπάρχει το σχετικό μήνυμα της 17χρονης και πρόσθεσε: «Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.