Φονικό στα Γλυκά Νερά – Τρέμει ο Μπάμπης “Έδρασα μόνος μου”

featured image

Δεν σταματούν ούτε λεπτό οι έρευνες της αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι του τρόμου στα Γλυκά Νερά.

“Σε καμία περίπτωση ούτε από τη δικογραφία, ούτε από τη μέχρι τώρα έρευνα εν εξελίξει που υπάρχει δεν έχει προκύψει το παραμικρό” τονίζει ο δικηγόρος του πιλότου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Θέμα χρόνου η σύλληψη του συνεργού. “Τον έχουμε”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Καταιγιστικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα – Ποιος έδωσε οδηγίες στον πιλότο για τη σκηνοθετημένη ληστεία

Πρόσωπα από τον συγγενικό και στενό κύκλο του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου καλούνται συνεχώς για καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πιλότος είχε συνεργό στο έγκλημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

«Είναι λογικό και να καταθέσουν και άτομα του κοινωνικού περιγύρου και του οικογενειακού κυρίως. Είναι στα πλαίσια των ανακριτικών πράξεων και γίνονται από τον κύριο ανακριτή. Δεν αφορά κάτι άλλο» λέει ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μέσω του δικηγόρου του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε βοήθεια από συγγενικό ή άλλο πρόσωπο και υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του κατά τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά και στο στήσιμο της ληστείας που σκηνοθέτησε στη συνέχεια για να ξεφύγει από τις Αρχές.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.