Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

featured image

Διαθεσιμότητα για υπάλληλο από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ο οποίος βασάνιζε φρικτά το σκύλο του. Συγκεκριμένα, τον κρέμασε και του έκοψε με τανάλια τους όρχεις. Φυσικά, παρενέβη ο υπουργός παρέμβαση έγινε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Παρέμβαση από τον Κωστή Χατζηδάκη


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι βρύσες στην Μύκονο βγάζουν μαύρο νερό (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι… vip πελάτες

Νωρίτερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με δημόσια παρέμβασή του ενημέρωσε ότι ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.


Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης έγραψε: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.