Κορωνοϊός: 22χρονος έκανε τατουάζ το ψηφιακό πιστοποιητικό του εμβολιασμού του

featured image

Κορωνοϊός: Ένας 22χρονος άνδρας έκανε τατουάζ στο μπράτσο του, το ψηφιακό πιστοποιητικό του εμβολιασμού του.

Κορωνοϊός: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Ούτε νεκροκεφαλή ούτε δράκος, ούτε καν μια καρδιά χτυπημένη από ένα βέλος… Ένας 22χρονος φοιτητής από την Ιταλία αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο χέρι του έναν κώδικα QR. Συγκεκριμένα, αυτόν που αποδεικνύει πως έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

κορωνοϊός


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αδιανόητο κράξιμο στο ζευγάρι των μαϊντανών – “Ο ζιγκολάκος και η…”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ελένη Μενεγάκη: «Μαύρα σύννεφα» και προβλήματα στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Κατά την είσοδό του σε κάποιο εστιατόριο ή τον κινηματογράφο, θα αρκεί επομένως ο Αντρέα Κολονέτα, που ζει στο Ρήγιο της Καλαβρίας, στη νότια Ιταλία, να σηκώνει το μανίκι του. Κι αυτό, για να επιδεικνύει το τατουάζ του στο αριστερό χέρι του.


Κορωνοϊός: Οι δηλώσεις του Αντρέα Κολονέτα

«Είναι πρωτότυπο, μου αρέσει που είμαι διαφορετικός» είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Corriere della Calabria, αφότου οι φωτογραφίες του στο Instagram και το TikTok έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι γονείς του, εξήγησε ο νεαρός άνδρας, δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του. «Με προέτρεψαν… να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και να σκέφτομαι λίγο περισσότερο προτού ενεργήσω», εξήγησε.

Κορωνοϊός: Το σκανάρισμα

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο Γκαμπριέλε Πελερόνε, που του έκανε το τατουάζ, διακρίνεται ο φοιτητής να ετοιμάζεται να μπει σε ένα ταχυφαγείο και σηκώνει το χέρι του για να τραβήξει φωτογραφία το τατουάζ του.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του καταστήματος σκανάρει τη φωτογραφία, όμως το βίντεο τελειώνει απότομα, χωρίς να γνωρίζουμε εάν τελικά ο 22χρονος κατάφερε τελικά να μπει.

Ακολουθούν σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.