Πήγαν να λιντσάρουν τον Ρουμάνο δολοφόνο του στη Μεσάρα

featured image

Στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, ο 27χρονος Ρουμάνος, που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς του θύματος και η ατμόσφαιρα ήταν εμφανώς φορτισμένη, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο υπό τον φόβο επεισοδίων. Φόβος που επιβεβαιώθηκε καθώς όταν ο 27χρονος έφτασε μπροστά από τα δικαστήρια οι συγγενείς του 39χρονου ξέσπασαν στη θέα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αδιανόητο κράξιμο στο ζευγάρι των μαϊντανών – “Ο ζιγκολάκος και η…”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ελένη Μενεγάκη: «Μαύρα σύννεφα» και προβλήματα στο γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

«Φονιά» φώναζαν κάποιοι, ενώ άλλοι απευθύνονταν στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν ώστε να μην φτάσουν κοντά στο δράστη, λέγοντας «αφήστε μας». Η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν μεγάλη, ωστόσο με την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Ο 27χρονος Ρουμάνος μπήκε στο γραφείο του εισαγγελέα και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, καθώς πρόκειται σήμερα να του οριστεί δικηγόρος αφού ο κατηγορούμενος δεν έχει τους πόρους για να καλύψει την υπεράσπισή του. Δείτε τα στιγμιότυπα του creta24.gr, με την ένταση που προηγήθηκε…

Χρειάστηκαν λίγες μόλις ώρες για να εξιχνιαστεί η νέα δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Κρήτη, αφού ο 27χρονος αν και προσπάθησε να στρέψει τις έρευνες των αρχών σε άλλη κατεύθυνση, δεν έπεισε τους αστυνομικούς. Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος ήταν από τα πρώτα άτομα που κλήθηκαν να καταθέσουν για το συμβάν αφού ήταν ο πρώτος που, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί, άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε να δει τι συμβαίνει όταν, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωνε στους αστυνομικούς, ο δράστης πυροβόλησε προς το μέρος του και έτσι αναγκάστηκε να κρυφτεί.

Στη συνέχεια μάλιστα υπέδειξε και συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη της δολοφονίας, έναν άνδρα από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος μία ημέρα πριν τη δολοφονία είχε βρεθεί με τον 39χρονο, προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που του χρωστούσε.

Ωστόσο οι συνεχείς αντιφάσεις, αλλά και το αδιαμφισβήτητο άλλοθι που είχε ο άνδρας τον οποίο υπέδειξε ως δολοφόνο ο Ρουμάνος, ισχυροποίησαν τις αρχικές υποψίες των αστυνομικών ότι ο 27χρονος ήταν ο Νο1 ύποπτος. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.