ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ηχογραφημένο μήνυμα «καίει» τον πιλότο – Ακούγεται η φωνή του συνεργού;

featured image

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας στο NassosBlog ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, φέρεται να τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Οι απειλές στην ψυχολόγο


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Να θυμίσουμε ότι η ψυχολόγος του ζευγαριού είχε καταθέσει στις Αρχές ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, προκειμένου να μην αποκαλύψει το πρόσωπο που θεωρεί ότι βοήθησε τον Αναγνωστόπουλο, στην οργάνωση και εκτέλεση σχεδίου του.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει» υποστήριζε πως της έλεγε ο άγνωστος, στο τηλέφωνο.

Η κ. Μυλωνοπούλου δέχτηκε τα απειλητικά τηλεφωνήματα είναι όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Συγγενής του Μπάμπη κατέθεσε τρεις φορές

Ένας εκ των συγγενών του Αναγνωστόπουλου κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα.


Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο που μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με «άνεση» μέσα στις φυλακές.

Πλέον, συγκρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί του, τον χαρακτηρίζουν ως «ταραγμένο» και «νευρικό», εξαιτίας της νέας τροπής που παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Το απειλητικό τηλεφώνημα προδίδει τον συνεργό;

Ερευνητές σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι αποδέκτης απειλητικού τηλεφωνήματος –με το ίδιο απροσδιόριστο περιεχόμενο, χωρίς διατύπωση απαίτησης- είχε γίνει την ίδια περίοδο και μία πρώην συνεργάτιδα της κ. Μυλωνοπούλου που είχε κοινούς επαγγελματικούς τηλεφωνικούς αριθμούς (ΣΣ όπως είχαν αναρτηθεί στο site του γραφείου τους ) με εκείνη. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόγω απειλητικό τηλεφώνημα τελικώς ηχογραφήθηκε , γιατί η συνεργάτιδα της συμβούλου ψυχικής υγείας δεν αποκρίθηκε και η κλήση προωθήθηκε στο σύστημα του τηλεφωνητή που κατέγραψε την φωνή του αγνώστου ατόμου.

Τα τελευταία 24ωρα μνημονεύθηκε ότι «υπήρξαν κλήσεις για καταθέσεις στην ΕΛΑΣ ενός συγγενούς του πιλότου, για ενδεχόμενη σχέση του με τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βάρος της κ. Μυλωνοπούλου αλλά και της συνεργάτιδας της». Στελέχη των αρχών ασφαλείας σημείωναν ότι «η έρευνα αυτή είναι πλέον στην κύρια ανάκριση και διεξάγεται μόνο από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς. Επιπλέον δεν έχει δοθεί καμιά σχετική δικαστική παραγγελία για διερεύνηση κάποιας πτυχής της στις αστυνομικές αρχές». Συμπληρώνεται δε ότι ούτε στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για την δολοφονία στα Γλυκα Νερά , ούτε και στην διάρκεια της αρχικής αστυνομικής έρευνας έχουν ζητηθεί περαιτέρω αναλυτικά στοιχεία από την σύμβουλο ψυχικής υγείας για τους χρόνους αυτών των τηλεφωνικών κλήσεων ,το ακριβές περιεχόμενο τους.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.