Ρωσίδα αθλήτρια εξομολογείται: «Το πολύ σεξ είναι το μυστικό για υψηλές επιδόσεις» (Photos)

featured image

Η Άλα Πλίσκινα δεν είναι μια απλή αθλήτρια. Είναι μια χρυσή ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς της Ιαπωνίας στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Για την ακρίβεια η Πλίσκινα έχει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε ολυμπιακούς αγώνες. Και με αυτά που έχει καταφέρει, η γνώμη της για καλύτερες επιδόσεις των αθλητών έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Η Άλα που είναι 32 ετών μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας της, «Sport Express», και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που την κρατάει σε φόρμα, σημειώνοντας πως συμβουλεύτηκε τον γιατρό της ρωσικής ομάδας για την επίδραση που έχει η σεξουαλική δραστηριότητα στην καριέρα της: «Αν υπάρχει μπροστά σου μεγάλη, δουλειά, μην κάνεις σεξ καλύτερα. Και πάλι όμως υπάρχουν μικροδιαφορές σε κάθε οργανισμό και πρώτα πρέπει να ακούς τον εαυτό σου. Αν πιστεύεις πως το σεξ βοηθάει. Κάντο. Αυτό πιστεύω εγώ και έχω τρια χρυσά ολυμπιακά μετάλλια»


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Άλα απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης της χώρας της. Όπως για παράδειγμα τον Νοέμβριο του 2020 που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε τον επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγό της Εθνικής Ρωσίας, να αυτόικανοποιείται.

Όπως ήταν λογικό, αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας και τον ομοσπονδιακό Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, που τον απέκλεισαν από την αποστολή της εθνικής ομάδας. Τότε η 31χρονη κολυμβήτρια τότε είχε υπερασπιστεί δημόσια και με σθένος τον Ρώσο ποδοσφαιριστή για το περιβόητο ακατάλληλο βίντεο που είχε διαρρεύσει.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.