Lady Gaga: Ο πατέρας της ψήφισε Τραμπ και οι θαυμαστές της τον αποδοκίμασαν

featured image

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: γονείς και παιδιά να έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. Άλλωστε, αυτή είναι και η ελευθερία λόγου και άποψης. Και το ίδιο συμβαίνει και στην οικογένεια της Lady Gaga, όπου η διάσημη τραγουδίστρια ψήφισε Τζο Μπάιντεν και ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ.

Μόνο που σε αυτή την ιστορία υπάρχει ένα παρασκήνιο, θα λέγαμε, ένα οικογενειακό «σκάνδαλο» που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter. Ποιο είναι αυτό; Η Lady Gaga εμφανίσθηκε στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Μπάιντεν στην Πενσυλβάνια, όπου ξεσπάθωσε εναντίον του Τραμπ, χαρακτηρίζοντας τον «επικίνδυνο σεξιστή».

.@realDonaldTrump #VoteBiden #Vote pic.twitter.com/cwFYfDF5aY

— Lady Gaga (@ladygaga) November 3, 2020


Εκείνος, δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω, απαντώντας με ειρωνικά σχόλια του τύπου: «Η Lady Gaga δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Κι έχω να σας πω πολλά γι» αυτήν». Λίγο νωρίτερα σε tweet του είχε γράψει: «Μόλις έμαθα ότι ο “κοιμισμένος” Joe Biden, κάνει εκστρατεία στην Πενσυλβάνια με τη Lady Gaga, υπερήφανο μέλος του κινήματος Artists Against Fracking…»».

Just learned that Sleepy Joe Biden is campaigning in Pennsylvania with Lady Gaga, a proud member of “Artists Against Fracking.” This is more proof that he would ban Fracking and skyrocket your energy prices…

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 2, 2020

Η ιστορία πήρε διαστάσεις, όταν έγινε γνωστό πως ο πατέρας της τραγουδίστριας, Joe Germanotta ψήφισε Τραμπ. Οι θαυμαστές της δεν άργησαν να του επιτεθούν μέσω των social media, θεωρώντας πως έτσι, «αδειάζει» την κόρη του, υποστηρίζοντας κάποιον που της έκανε bullying.

Εκείνος, απάντησε μέσα από το Twitter, γράφοντας: «Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι πολιτικές μας πεποιθήσεις είναι διαφορετικές. Η ελευθερία της επιλογής δεν μπορεί να είναι πολιτικές».

You may have noticed my political and spiritual beliefs are different. liberty and freedom of choice would not be political.

— Joe Germanotta (@germanottajoe) November 4, 2020

Η Gaga, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί για τις αντίθετες πολιτικές θέσεις που έχει με τον πατέρα της.

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.