Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με ποντιακή στολή στέλνει μήνυμα στον Τούρκο χάκερ: Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοί μου

featured image

Μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram. Και πολύ σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει, κυρίως για τις ιδιαίτερες αναρτήσεις που έκανε ο ηθοποιός, ο οποίος ήθελα κάθε φορά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις, τις εμπειρίες τους, αλλά και κάποιες χρήσιμες συμβουλές με φυσικές λύσεις.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, ο Ευθυμιάδης έπεσε θύμα Τούρκου χάκερ, ο οποίος «πήρε» το Instagram του, ενώ όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, του ζητούσε χρήματα προκειμένου να το επιστρέψει. Κάτι που ίδιος σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκε. Έτσι, αφού δεν πήρε πίσω τον παλιό του λογαριασμό, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο.

Στην πρώτη του ανάρτηση ανέβασε ένα βίντεο, όπου με αυτό εξηγεί στους φίλους του ότι είναι αυθεντικό ο λογαριασμός, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις τους και τις εμπειρίες του. Μάλιστα, όπως είπε, αν αυτό συνέβαινε πριν λίγα χρόνια, θα θύμωνε. Τώρα, δε νιώθει κανένα θυμό και κανένα φόβο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)


Στη δεύτερη ανάρτησή του, ο ηθοποιός ντυμένος με ποντιακή στολή, στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον Τούρκο χάκερ.

«Lock down-Soul up

Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι

Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λύτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου ( μετάφραση από τα αγγλικά) :

«Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.

Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων.

Σε συγχωρώ»

Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!

Ευγνώμων», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.