Φονικό στις Σπέτσες – Γιος καθηγητή του Πολυτεχνείου ο 22χρονος δράστης

featured image

Αυτόπτες μάρτυρες του καυγά που είχαν οι δυο νεαροί, ανέφεραν αργότερα στις Αρχές τι ακριβώς είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας πως δράστης της δολοφονικής ενέργειας ήταν ο γιος του καθηγητή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο δράστης συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει αύριο στις 11.00 στο κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ρουβάς – Ζυγούλη: Το σπίτι “παλάτι” που είναι “βγαλμένο από το Hollywood”

Γιος γνωστού καθηγητή του Μετσοβίου Πολυτεχνείου και απόφοιτος του «Lomonosov Moscow State University» είναι ο 22χρονος B.M φερόμενος δράστης του στυγερού εγκλήματος που συγκλονίζει από χθες το νησί των Σπετσών.


Θύμα του ένας 26χρονος Σπετσιώτης που εργαζόταν σε συνεργείο με μηχανές. Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες το φετινό καλοκαίρι. Εκεί σύχναζε και το θύμα με το οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και δράστης φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι είδους διαφορές ήταν αυτές. Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από ‘κει όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του.

Οι δυο νέοι φέρονται να λογόφεραν αρχικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Τότε ο 22χρονος κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας όπου και κατέληξε στις 11 το ίδιο βράδυ.

Πληροφορίες απο Πρώτο Θέμα

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.