Βράνιες για Καρλέουσα: Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί, έπρεπε να το λύσει με την οικογένειά της - Δεν την κατηγορώ πλέον για κάτι

featured image

Για τον δεσμό του αλλά και για τα όσα πέρασε μαζί με την Γελένα Καρλέουσα μίλησε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες με τον ίδιο να τονίζει πως πέρασε ευχάριστες στιγμές μαζί της.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας, ο Βράνιες αναφέρθηκε στη ζωή του αλλά και στον δεσμό που είχε με την Γελένα Καρλέουσα. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πέρασε ωραίες στιγμές μαζί της στο παρελθόν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν μπορεί να κατηγορήσει για τίποτα την γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!»


Για την αντίδρασή του αν θα την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την περνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα», είπε ο Βράνιες και συνέχισε να τονίζει πως δεν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα social media: «Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση  Καταρίνα Γκρούγιτς, ο Βράνιες τόνισε: «Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Al ovaj Vranješ odvratna njuška pic.twitter.com/nFWDXVdDVm

— Cute girl (@mayasweet93) November 29, 2020

Πηγή: gazzetta.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.