Σφακιανάκης: Ανέλαβε δικηγόρος του ο Κούγιας ο οποίος διέψευσε ότι η κοκαΐνη ήταν του τραγουδιστή (Video)

featured image

Κατά τη διάρκεια χθεσινού μπλόκου της ομάδας ΔΙΑΣ, ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης κλήθηκε να επιδείξει τα έγγραφά του ώστε να επιβεβαιώσει ότι κυκλοφορεί χωρίς να παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα.

Ενώ όμως ως εδώ όλα πήγαν καλά, όταν κλήθηκε να ανοίξει ένα τσαντάκι που είχε μαζί του, στο εσωτερικό οι αστυνομικοί βρήκαν… ένα όπλο και 2 γραμμάρια κοκαΐνης και έτσι τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επικαλέστηκε ότι το όπλο ήταν για την προσωπική του ασφάλεια, ενώ τα ναρκωτικά για δική του χρήση. 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 H επιχειρηματίας Αθηνά Κουιμτσίδου δηλώνει αρνητής του ιού: «Πρόκειται για μια ψεύτικη πανδημία»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτό το σπίτι στα Βριλήσσια έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την πισίνα και την μαγευτική θέα του

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή, σημείωσε ότι ο τραγουδιστής έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας, απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά εμφάνισε άλλη άποψη, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν δικά του.

«Δεν το γνώριζε ότι είχε λήξη η άδεια. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο βρήκαν και μια μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είναι δική του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκε εκεί».


Ο κ. Κούγιας είπε ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, όπου «θα προσπαθήσουμε να πείσουμε το δικαστήριο για τη νομική πλάνη που υπήρχε».

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο καλλιτέχνης «έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις Αρχές», ενώ αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση του ονόματος τόνισε ότι αυτό απαγορεύεται από τον νόμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη.

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μιας μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.