Το νέο βιταμινούχο νερό SUPERFRUITS WATER διακρίθηκε στα Best Launching Προϊόντα 2020

featured image

Το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος για το 2020 στην κατηγορία Βιταμινούχο Νερό, έλαβαν τα νέα προϊόντα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, SUPERFRUITS WATER, RED BOOST, READY 4 ACTION & LEMON BLISS, στο πλαίσιο των βραβεύσεων BEST LAUNCHING ΠΡΟΙΟΝΤΑ για το 2020. Οι απονομές έγιναν κατά τη διάρκεια του 20ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, που διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό “The Business Review”.

Το “SUPERFRUITS WATER” είναι βιταμινούχο νερό, χωρίς ζάχαρη,  εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών και ιχνοστοιχείων, χυμών φρούτων και φυσικών αρωμάτων. Είναι μια υγιεινή, απολαυστική επιλογή με ελάχιστες θερμίδες, που προσφέρει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό για να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα. Τοποθετήθηκε στην εγχώρια αγορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020 και κατάφερε αμέσως να κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Το “SUPERFRUITS WATER” διατίθεται σε 3 γεύσεις: Το Lemon Bliss, με χυμό λεμόνι το οποίο προσφέρει στον οργανισμό, αίσθημα πνευματικής και σωματικής ευεξίας. Το Red Boost, με χυμό κεράσι, ρόδι και σμέουρο, που ενδυναμώνει τον οργανισμό για να αντιμετωπίσει την απαιτητική καθημερινότητα. Το Ready 4 Action, με χυμό λεμόνι, ροδάκινο, φρούτα του πάθους και γκουάβα που ενισχύει σημαντικά την ενέργεια του οργανισμού.


Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Περικλής Κατριβάνος, ο οποίος δήλωσε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση του νέου βιταμινούχου νερού SUPERFRUITS WATER, ως Best Launching προϊόν 2020 στην κατηγορία του. Η νέα προιοντική σειρά είναι μία καινοτόμα πρόταση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, που στοχεύει στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ η σημερινή βράβευση αποτελεί μία ακόμα αναγνώριση της προσήλωσης μας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.